Even voorstellen

Wij zijn Walter en Astrid Kok uit Ingen een klein plaatsje in de Betuwe vlak bij Tiel.
     

 

Wij wonen hier nu vanaf 1993 met veel plezier. Wij wonen hier samen met onze twee zonen, honden en twee katten. We zijn hier gaan wonen vanwege de ruimte en rust en hebben dat ook gevonden. Voorheen woonde we in Utrecht en ook daar hadden we al honden. We zijn begonnen met een Bouvier en een wit klein keeshondje. Deze honden zijn beide niet zo oud geworden maar ze zijn ook bij ons gekomen zonder dat we vooraf goed hadden geďnformeerd naar gezondheidsuitslagen en dergelijke. Daarna zijn Tommie de Cairn terrier en Buddy de Jack Russell in ons leven gekomen. Met Buddy hebben we twee keer een nestje gehad.

Toen we in Ingen zijn komen wonen kon ik eindelijk mijn hobby uitbreiden en meer honden aanhouden. We hebben ook nog de Jack Russell Woody gehad die ook een keer een nestje van 7 pups heeft gekregen. Helaas is Woody maar drie jaar geworden. Onze eerste Golden Retriever was Shaka een zeer lieve en goed opgevoede hond die bij ons kwam wonen toen zij al vier was. Tommie, Buddy en Shaka zijn helaas overleden op een wel zeer mooie leeftijd van 14 en 15 jaar.

Van de honden die we nu hebben staan meer gegevens op hun eigen bladzijde.

Ikzelf ben de gehele dag thuis en daar veel met onze honden bezig. Ik doe aan gehoorzaamheid bij de Maurikse hondenclub en verder tut en wandel ik graag met onze honden.
    

Walter is door de week aan het werk in ons stukadoorsbedrijf (www.stukadoorsbedrijfwalterkok.nl) maar in het weekend is hij ook graag met de honden bezig. Verder helpt hij mij graag mee als er een nestje ligt bij ons thuis.

  

Zo af en toe fokken wij ook een nestje met een van onze honden die over goede gezondheidsuitslagen beschikken en een zeer goed karakter hebben. We fokken volgens de regels van de rasvereniging. Al onze honden leven in huis bij ons en een nestje wordt  in de huiskamer groot gebracht.